• Derde Carnivale Brettanomyces 27 en 28 juni 2014
  Categorie:

  Ook dit jaar wordt het Brett feest en andere wilde dieren weer georganiseerd in Amsterdam door bierproeflokaal ‘In de Wildeman’, brouwerij ‘de Prael’ en de ‘Bierkoning’. Wij zijn voor de derde keer de uitdaging aangegaan om een Brett bier te maken. Oftewel een Nederlands Geuzebier. Natuurlijk te proeven in het (…)

  Verder lezen

 • Week van het Nederlandse bier
  Categorie:

  Week van het Nederlandse bier De derde ‘Week van het Nederlandse Bier’ is dit jaar van 15 mei tot en met 25 mei! De open brouwerij dagen zijn 24 en 25 mei. Beide dagen zijn wij geopend. 24 mei geopend van 10.30 tot 20.00 Er wordt de hele dag bier gebrouwen. (…)

  Verder lezen

 • Eerste Zuid-Hollands Midzomer Bierfestival
  Categorie:

  Bier en BBQ festival bij Klein Duimpje Hillegom .   Op zaterdag 21 juni 2014 organiseert brouwerij Klein Duimpje in samenwerking met PINT Zuid-Holland het eerste Zuid-Hollands Midzomer Bier & BBQ festival.  Het festival vindt plaats op het voorplein van brouwerij Klein Duimpje aan de Leidsestraat in Hillegom, van 13.00 tot (…)

  Verder lezen

 • Categorie:

  2e prijs Klein Duimpje is op 27 oktober tijdens het PINT Bokbierfestival in de Beurs van Berlage in de prijzen gevallen bij het BESTE BOCKBIER 2013. Onze Slobberbok van 7,2% is TWEEDE geworden in de klasse Dubbelbock. Dit is een geweldige eer voor onze brouwerij en alle medewerkers. Daarnaast heeft het (…)

  Verder lezen

 • 31 januari 2013 Foto album brouwworkshop
  Foto album brouwworkshop
  Categorie:

  De brouw workshop was door iedereen zeer leuk en informatief ontvangen.

  Hierbij het foto album via facebook (account is niet verplicht).

  Verder lezen